Hlavní obsah
Článek

V novém muzikálu Voda (a krev) nad vodou, kdy libreto vzniklo na písně skupiny Elán, hraje jednu z hlavních rolí muzikálový zpěvák Roman Tomeš (36). Děj neprozradíme, ale na zkouškách jsme ho viděli pouze ve vězeňském úboru. A ke konfliktům se zákonem měl pořádně nakročeno i on.

"Vězeňská móda je poměrně jednoduchá, i já jsem v módě dost jednoduchý, a cítím se v tom docela dobře, víc, než jsem očekával, že budu," krčil rameny nad kostýmem, který stejně jako ostatní v tomto muzikálu v divadle Kalich vytvořil kostýmní výtvarník Roman Šolc.

Zlé sny, že by mohl opravdu někdy skončit za mřížemi, nemá. "Teď už vyznávám takové hodnoty, že se snažím žít tak, aby se mi nestalo, že mě někdo zavře. Zato jako mladý kluk jsem byl velký sígr. S bratry a bratranci jsme třeba chodili po městě a házeli do oken lidem moč v pytlíku, pak jsme zazvonili a zdrhali. Dokonce nás jednou vezla policie rodičům. Byla to ostuda přes celé město," vyprávěl nám.

"Vzhledem ke zkušenostem z mládí se tak docela bojím puberty našich synů, kteří budou mít asi určité genetické dispozice. Tak se je budu snažit vychovávat tak, aby nám v tom vězení jednou neskončili," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám