Hlavní obsah
Článek

Proč předávala korunku nové České Miss Nikol Švantnerová (31) a ne Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25)? Tuhle otázku si kladla řada hostů finále soutěže krásy a také diváků u televizních obrazovek. Bylo to možná poprvé v historii, kdy korunku nenasazovala své nástupkyni úřadující královna krásy.

Lea Šteflíčková měla být původně v porotě a měla pochopitelně zářit také na pódiu. Nestalo se tak. Podle vedení České Miss za to může její schůzka s jednou z finalistek týden před finále soutěže.

"Pouhé dva týdny před finále se Lea Šteflíčková sešla s jednou z finalistek letošního ročníku na snídani a tuto schůzku veřejně prezentovala na svém instagramovém profilu. Tím nejen zásadně porušila interní pravidla České Miss pro porotce, ale také zásadně znejistila ostatní finalistky ohledně korektnosti a nestrannosti volby. Nemohla tedy, na základě rozhodnutí vedení České Miss, usednout do poroty," vysvětluje své rozhodnutí vyřadit Leu z poroty vedení České Miss.

Dál se ale počítalo s tím, že by předala korunku své nástupkyni. "Lea se následně bohužel sama rozhodla o celkové neúčasti na letošním galavečeru. Česká Miss její rozhodnutí akceptovala, i přesto, že letošní vítězku korunovat mohla a měla."

A co na to sama Lea? "Korunku nové Miss jsem nebyla předávat z důvodu neshod mezi mnou a vedením České Miss," napsala stručně Šteflíčková.

Reklama

Další články

Načítám