Hlavní obsah
Článek

Bára Basiková  (61) jako životem znalá žena totiž ví, že ne vždy všechno vyjde tak, jak si člověk plánuje. „Já už jsem osudem vycvičená, zocelená a třikrát zlomená,“ nezastírá, že si v předchozích vztazích užila své.

A protože dávno sundala růžové brýle, bez náznaku trpkosti a s patřičným nadhledem připouští i možnost, že jí její o patnáct let mladší manžel a otec syna Tedíka Petr Polák jednoho dne uteče za mladší. „Už si dávno nemaluji příběhy se šťastným koncem. Vím, že happyend pokaždé nepřijde. Je logické, že třeba za deset let si Petr může najít nějakou ženu přiměřenou svému věku, protože co bude dělat se mnou, se šedesátiletou paní? A třeba ne. On mi vždycky říká, že nikdy nebudu stará, protože mám mladé myšlení. Ale i když na to přijde, mně ta představa nijak zvlášť nevadí. Život jde dál a je třeba se s tím nějak vyrovnat,“ řekla Bára týdeníku Story.

A ačkoli může takové prohlášení znít dost drsně, má pro svá slova jen ty nejlepší důvody. „Mám ho tak ráda, že mu přeju to nejlepší. Není nic horšího, než se s někým rozvést nebo rozejít a pak k němu cítit tu strašnou zášť a nenávist, trápit se pocity ublížení a zrady. A to nám s Petrem nehrozí. My zůstaneme kamarádi, ať se stane cokoliv,“ věří Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám