Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo šetří, má za tři, říká se. Přinejmenším devíti ženám z arizonské Maricopy se ale snaha ušetřit hrubě nevyplatila. Po návštěvě ženy, která jim měla vyplnit rty, skončily oteklé a rozbolavělé.

Ke Gabby, jak se žena jmenuje, zákaznice přilákala jednak nízká cena zákroku, asi 1860 Kč za mililitr látky (obvyklá cena u specialisty je v USA průměrně 14400 Kč za mililitr, uvádí Daily Mail s odkazem na Americkou asociaci estetické a plastické chirurgie), a také dobré reference podložené fotkami, které byly k dohledání.

„Říkala lidem, že je certifikovaná dávat do rtů injekce a poté, co jsem viděla rty tolika jiných lidí, jsem se rozhodla k ní jít,“ říká jedna ze zákaznic Alexandra Garaventa. „Asi hodinu po zákroku mi rty natekly, byly obrovské,“ svěřila žena.

Zlou zkušenost má i její kamarádka Ashleigh Villaverde. Nešlo o její první návštěvu u Gabby, ale poslední nejspíš ano. „Bolest byla obrovská. Rty mi jí pulsovaly,“ řekla.

Návštěvy postižených žen proběhly podle webu Fox 10 Phoenix 3. srpna, mnoho z nich poté vyhledalo lékařskou pomoc. „Když jsem vešla, (lékaři) už věděli, o co jde. Zeptali se mě, jestli jsem byla v Maricopě, a řekli: ‚Včera jsme tu měli asi osm takových žen‘,“ uvedla další z klientek Nayhely McLaughlin.

Policie v Maricopě případ vyšetřuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám