Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení hudebních cen MTV Video Music Awards 2019 přilákalo hvězdy v těch nejkrásnějších róbách, ale také ty v těch nejhorších. Za jednu z nejhůře oblečených byla zvolena i hvězda YouTube Tana Mongeau.

Tana proslula jako youtuberka, ale také vztahem s herečkou Bellou Thorne. Ráda na sebe poutá pozornost, nedávno se provdala za youtubera Jaka Paula a většina fanoušků věří, že i to bylo kvůli sledovanosti. Není tedy překvapením, že se snaží zaujmout, kudy chodí.

Za zoufalý pokus o zviditelnění však fanoušci považovali, když Tana na červený koberec vynesla obřího hada. Možná chtěla napodobit legendární vystoupení Britney Spears na VMA 2001, kdy zpěvačka show doplnila o stejného hada, ovšem Tana se nesetkala s příliš pozitivními ohlasy.

V jednom z nedávných vlogů přiznala, že za Paula není provdaná legálně, obřad proběhl v Las Vegas, ale oficiálně mužem a ženou stále nejsou, což prý podle hvězdičky neznamená, že se tak necítí. Informací jen podpořila domněnky sledujících, že zásnuby a svatba s Paulem měly jenom navýšit počet zhlédnutí u jejích videí. Pro trochu kliků šla by nejspíš Tana světa kraj.

Reklama

Další články

Načítám