Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dvouleté pauze se hezoun Harry Styles (30), který se proslavil hlavně působením v chlapeckém boybandu One Direction, vrací s novým albem. V rozsáhlém rozhovoru pro magazín Rolling Stone na sebe práskl několik peprných informací. Mimo jiné také to, že album vznikalo, když byl zpěvák na drogách.

Halucinogenní houby nebo lysohlávky, chcete-li, se staly součástí Harryho tvůrčího procesu, jak prozradil v rozhovoru. S písničkářem Robem Sheffieldem, který s ním na albu spolupracoval, si prý nahrávání celkem užívali.

„Vzali jsme si houby, lehli na trávu a poslouchali Paula McCartneyho. Prokousl jsem si jazyk. Takže jsem se snažil zpívat s pusou plnou krve,“ zavzpomínal Styles.

Jestli tvůrcům alba drogy při nahrávání pomohly, zjistí fanoušci už brzy. Deska by měla obsahovat hlavně písně o lásce, sexu a smutku, neboť se Styles, který nedávno odmítl roli prince v hraném zpracování Malé mořské víly, vzpamatovával z rozchodu s modelkou Camille Rowe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám