Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská glamour modelka Lauren Pope (28) rozhodně ví, jak zaujmout. Na premiéru filmu Twilight sága: Rozbřesk - 1. část v Londýně si vzala zatraceně sexy šaty, které jistě v očích mnohých mužů vzbuzovaly hříšné fantazie. Lauren byla v róbě z červeného saténu, která se na jedné straně spojovala pod prsy pouze páskem, natolik odvážná, že modelce nedovolila vzít si ani to nejminiaturnější spodní prádlo.

Není divu, že se na blonďatou krásku v londýnském Westfieldu hned sesypali fotografové a ona měla co dělat, aby nebylo vidět víc, než plánovala. Proto si rukou stále přidržovala šaty na nejintimnějších partiích.

Lauren Pope se kromě modelingu věnuje také muzice, a to konkrétně jako DJka a hudební producentka. Zároveň se také objevila v televizní show The Only Way is Essex na kanálu ITV2. Pope byla také jmenována magazínem Nuts nejvíce sexy DJkou světa. Lauren často hrála na party pořádaných slavnými osobnostmi jako Ne-Yo, Lindsay Lohan (37), Jenna Jameson či T-Pain.

Reklama

Další články

Načítám