Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reakce celebrit na vystoupení jiných celebrit jsou často těmi nejzábavnějšími. Přímo mistryní v reakcích z publika je zpěvačka Taylor Swift (34), kterou kamery na akcích v hledištích zabírají už automaticky.

Ani tentokrát Swift nezklamala. Během udílení cen MTV VMA 2019 sledovala žhavou show Camily Cabello a Shawna Mendese vestoje a stejně jako zbytek diváků se neubránila reakci.

Na videích, která kolují internetem, je vidět, jak Taylor lapá po dechu, stojí s pusou dokořán, šeptá svému kolegovi překvapené: „Shiiit“ nebo použije gesto, ve kterém naznačuje, že je velké horko.

Není se ostatně čemu divit. Duet Señorita se stal hitem letošního léta, a jeho interpreti si za něj dokonce odnesli cenu za nejlepší spolupráci. Video k písni je tak sexy, že se nikdo nediví, že to jeho protagonisté dali dohromady i ve skutečném životě. Živé vystoupení bylo snad ještě žhavější, a tak se fanoušci shodli, že reakce Taylor byla absolutně na místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám