Hlavní obsah
Článek

Martu Jandovou (50) známe především jako skvělou zpěvačku, ale profesí si za svou dosavadní kariéru vyzkoušela mnohem více. Na obrazovce se brzy objeví ve své vlastní talk show Marta. Bohaté zkušenosti má již z Německa, kde na ZDF moderovala podobný typ pořadu. A před podpisem smlouvy s Primou si dala Marta jednu podmínku. Nás samozřejmě zajímalo jakou, a proto jsme oblíbenou zpěvačku vyzpovídali.

„Moje podmínka, na které jsem trvala, byla, že se budu podílet na scénářích, v Německu mi je připravovali lidi z týmu a já jsem z toho byla vlastně nervózní,“ práskla nám Marta. Dozvěděli jsme se také, že na scénářích spolupracuje se svou příbuznou, dramaturgyní Martinou Jandovou, bývalou ženou Petra Jandy a matkou moderátorčiny sestry Elišky.

„Od prvního dílu je tvořím s Martinou Jandovou, což je má „macecha“, máme pravidelné schůzky, vymýšlíme například, co pro jednotlivé hosty připravit legračního. S Martinou se mi spolupracuje moc dobře, máme pravidelné schůzky, ještě z dob mého působení v divadle máme společné známé a kamarády, takže obvoláváme hosty, radíme se a já se podílím také na hudební dramaturgii pořadu,“ dozvěděli jsme se od Jandové.

A protože má Marta na kontě kromě zpívání také divadelní a televizní role, zajímalo nás, zdali by nějakou roli, kdyby přišla nabídka, přijala. „Herectví mě láká i nadále, i když vím, že zpěvačka jsem prostě lepší. Samozřejmě, že by mě zajímala někdy třeba nějaká role ve filmu, ale to by chtělo, abych na to měla čas a mohla se do role více dostat, ale jelikož v Čechách máme spoustu talentovaných herců, tak mě nikdo nikdy do filmu neobsadí, a to je asi i dobře. Ale kdo ví, třeba se jednou objevím jako lékařka v Modrém kódu, tato nabídka už jednou přišla, ale musela jsem ji z časových důvodů odmítnout,“ dodala závěrem Marta.

Reklama

Další články

Načítám