Hlavní obsah
Článek

Seriál Ordinace v růžové zahradě zahajuje další sezonu a s tou přichází nové tváře. Jednou z těch výraznějších bude Pavel Řezníček, který přijal roli gynekologa Martina Brabce.

Víc než seriálová linka ale jeho fanoušky zajímá ta životní, o svém soukromí totiž herec téměř nemluví, a když už, tak jen naznačí. Jak je na tom třeba se ženami? „Ženy jsou a je prima, že jsou. Někdy je to s nimi skvělý a někdy méně,“ mlžil i tentokrát.

Důvod je jednoduchý - nechce, aby o něm všichni všechno věděli. Ani on sám netouží znát tajemství svých kolegů. „Já jsem taky radši, když o některých hercích nevím všechno. Pak se s nimi můžu líp identifikovat v postavách. Dneska o sobě lidé říkají prakticky cokoliv na sociálních sítích, já nechci. Byl bych rád, kdyby o mně spíš vypovídala moje práce,“ říká.

Ta zahrnuje především natáčení, jeviště se mu vyhýbají. „Mohlo by to být tím, že jsem všude říkal, že divadlo dělat nechci, a teď se mi to vrací jako bumerang. Přitom kdyby přišla nějaká hezká nabídka, půjdu do toho rád,“ tak trochu vyzval divadelní dramaturgy a tvůrce.

V ději seriálu z lékařského prostředí Řezníček zaplní místo po Miroslavu Etzlerovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám