Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stala se Českou Miss Internet a také podle televizních diváků měla vyhrát. Přesto na nejvyšší umístění finalistka České Miss 2019 Karolína Kokešová nedosáhla. "Toužily jsme po tom každá, ale vyhrála, myslím, ta pravá a bude nás určitě důstojně reprezentovat na světové soutěži," řekla Super.cz Karolína.

Kokešová se pyšní krásným úsměvem i postavou, pro modeling ale jednu slabou stránku má, a to výšku. Měří 170 centimetrů. "Vyrostla jsem do normální výšky jako každá normální žena. Nemyslím, že by to byla taková nevýhoda. Porotci ale rozhodli takhle a já to respektuji," říká modelka.

V plánu má dál se věnovat modelingu a také podnikání. Jistě jí v tom pomůže i to, že je už nyní velmi úspěšná na Instagramu, kde ji sleduje 60 tisíc fanoušků. "Rozjíždím svoji kosmetickou značku. A do budoucna bych ráda prodávala kosmetické pomůcky pro slečny. Všechno brzy uvidíte," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám