Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá studentka právnické fakulty Barbora Hodačová je novou Českou Miss 2019. Charismatická Barbora se pyšní dokonalou postavou, na které poslední rok pořádně zapracovala. "Po letech jsem se vrátila k modelingu, zhubla jsem deset kilo, což bylo potřeba," řekla Super.cz Bára.

A dřina se vyplatila. V soutěži také přišla o část vlasů, které jí kadeřníci České Miss ostříhali. To dokonce oplakala. "Nechtělo se mi do toho. Ale koukám, že to stálo za to," usmívala se nová královna krásy.

Báru zdobí kromě krásné tváře a dokonalé postavy ještě jedna zajímavost, o které má tušení jen málokdo. Má každé oko jiné. Jedná se o oční vadu zvanou heterochromie. Aby to nikdo netušil, nosí barevné kontaktní čočky, aby měly oči stejnou barvu.

"Nenaučila jsem se to úplně přijmout. Jedno oko mám hnědé, druhé zelené. Dávám si ještě kontaktní čočku, abych měla obě stejně zelené. Třeba se to jednou naučím mít ráda a nedobarvovat," doufá Hodačová.

Bára šla do soutěže, aby si splnila svůj dětský den. A je ráda, že se rozhodla právě letos, kdy se Česká Miss vrátila zpět na výsluní a na televizní obrazovku. "Jsem moc ráda, že jsem se právě letos rozhodla. Strašně jsem si to užila," usmívala se.

Čeká ji hodně náročný rok, nejen pracovně, ale také studijně, dodělává pátý ročník právnické fakulty. "V lednu budu dělat státnice. Zkusím to. Když to nepůjde, vždycky to můžu odložit a dodělat dodatečně," uzavřela Hodačová, která bude v prosinci Českou republiku reprezentovat na světové soutěži krásy Miss Universe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám