Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) se po týdnu hospitalizace ozvala z nemocnice. Zdravotní stav modelky a manikérky se zlepšil natolik, že na Instagramu mohla poděkovat svým nejbližším za podporu.

V nemocnici ji navštěvují kamarádky i děti. Dcera Viktorka jí s úsměvem masírovala nohy. „Co může být víc, když se probudíte v nemocniční posteli a spí vedle mě moje malá (velká silná) holčička!! Nic!!“ nechala se slyšet Erbová, která zatím neprozradila, jaké zdravotní trable ji trápí.

Mluvilo se o podezření na zánět mozkových blan. Podstupuje tak nejrůznější vyšetření a zatím neví, jak dlouho si v nemocnici poleží.

„Vždy, když přijde moment, že vás něco vypne, tak to má svůj účel, má to své filtry. A vidíme anděly, kterým jsme mnohdy nevěnovali pozornost. Bohužel to má i druhou optiku zjištění, ale to je pro mě plácání slov,“ dodala tajuplně Erbová, jež zřejmě už nějaký ten pátek netvoří pár s hokejistou Michalem Gulašim (37).

Před pár měsíci také řešila soudní spory s druhým manželem Tomášem Řepkou (50).

Reklama

Další články

Načítám