Hlavní obsah
Článek

Vůbec poprvé se Michaela Kociánová představuje jako návrhářka a nikoli jako modelka. Během finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look předvedla první kousky z módní linie s prvky kůže a kožešin, kterou v Turecku vytvořila s kamarádkou Farah Kimia.

„Jsou na to celkem pozitivní reakce,” nadšeně prohlásila ještě před velkým finále slovenská kráska, jejíž modely oblékly kolegyně z modelingové agentury Elite Denisa Dvořáková a Eva Klímková.

„Jsem ráda, že se to holkám líbí. Nijak jsem je nenutila a byla jsem ráda, že je oblékly ochotně.”

Kociánová vnímá v navrhování oblečení výhodu, že má základy v modelingu.

„Všechny věci, které na sebe zkouším, musí být pohodlné a musí i dobře vypadat. Dívám se na to z obou stran. Jako modelka dobře vím, že některé oblečení velmi dobře vypadá, ale vůbec není pohodlné,” usmívá se Míša.

Kráska, která je nejúspěšnější slovenskou topmodelkou poslední dekády, se neobává, že na ni zanevřou návrháři, kteří ji do té doby zaměstnávali jako modelku. „Na česko-slovenském trhu je jen málo lidí, kteří to dělají. Je to o tom, jak jsme kreativní a co vymyslíme. Doufám, že mě budou podporovat, stejně tak jako já bych podporovala ostatní,” říká Michaela Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám