Hlavní obsah
Článek

V posledních letech bylo zvykem, že Michaelu Kociánovou přiletěl na Schwarzkopf Elite Model Look z Londýna podpořit její partner Arran Yentob. Letos je tomu jinak. Vztah nejúspěšnější slovenské topmodelky poslední dekády a úspěšného finančníka prochází krizí.

„Poslední tři měsíce jsme si ve vztahu dali prázdniny,” svěřila se nám slovenská kráska ještě před samotným galavečerem na představení finalistů letošního ročníku.

Kvůli anglickému finančníkovi se slovenská topmodelka přestěhovala po mnoha letech z New Yorku do Londýna a začala měnit svůj životní styl. Krize ve vztahu Míšu tedy vůbec netěší, na druhou stranu se snaží na vše nahlížet pozitivně. „Vždycky si říkám, že co se má stát, to se stane. Není to úplně uzavřené. Je to těžké, protože tři měsíce jsou na druhou stranu dlouhá doba. Uvidíme, jak to celé dopadne.”

Během rozhovoru se dalo mezi řádky číst, že Kociánová už příliš nevěří tomu, že vztah s Yentobem obnoví. „Musím letět do Londýna vyzvednout věci. Snažím se se teď soustředit na svou práci,” uvedla modelka, která právě představuje svou novou módní řadu.

Ptali jsme se jí, kde bude chtít v budoucnu žít, zda zůstane v Anglii, zvolí jinou módní metropoli, nebo se vrátí zpět do New Yorku. „Přemýšlela jsem, že bych pár měsíců žila v Paříži a pak se vrátila do New Yorku. Zatím to neřeším a uvidím, co se stane, kde bude práce a jak to vlastně všechno mezi námi dopadne,” dodala Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám