Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po letní přestávce se na televizní obrazovky vrací další řada populární show Výměna manželek. V nejnovějším díle se opět představí dvě nesourodé rodinky.

Emílie (43), Martin (40), Martin (16), Václav (13) a Jirka (12) žijí v Tušimicích, z Ostravy k nim na výměnu přijede Andrea (26), jež má dceru Vanesku (8) s raperem Zsoltim (39).

Když si poprvé prohlíží pokoje tušimické rodinky, nestačí se divit. Najde postele v příšerném stavu, matrace jsou špinavé a povlečení zrovna tak. Hned se chystá postele převléct, ale ve skříni žádné ložní prádlo nenachází.

„Chci převléct klukům postele, povlečení nikde. To je katastrofa, to není postel,“ ulevuje si Andrea. „Já nejsem žádná fajnovka, ale já bych si na to v životě nelehla, ani psa bych tam nedala. Sem dají spát svoje dítě, to je hnus,“ kroutila nevěřícně hlavou. Děti ale evidentně nouzí netrpí.

„Hlavně že mají všichni mobily, tablety a televizi jako kráva, ta matka by se měla sama nad sebou zamyslet,“ uzavřela své první dojmy šokovaná matka z Ostravy. Na ukázku se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám