Hlavní obsah
Článek

Jen co se Lucie Vondráčková (44) vrátila z Kanady, kde natáčela nový film, stěhovala poslední věci a trávila volné chvilky s novým kámošem jak hrom Tomášem Zonygou, utíkala za svými syny, o které se mezitím staral jejich tatínek Tomáš Plekanec (41).

S dětmi jezdí ráda na výlety a do přírody, tentokrát je potěšila návštěvou sousedů a jejich zvířat. Jak známá milovnice němých tváří Vondráčková, tak její klučinové byli nadšení.

„Invaze lásky,“ okomentovala snímek Vondráčková, která je spojována s parkouristou Tomášem Zonygou. Ten ale Vondráčkovou označil jen za dobrou kamarádku. A chválil i její syny.

"Lucie je dobrá matka dvou kluků, které vychovává hezky a jak nejlíp dovede. Oba mluví plynule česky, anglicky, francouzsky a učí se španělštinu. Matyáš dělal gymnastiku a parkour. Lůca klukům neustále vymýšlí program (jumppark, IQ park, labyrint, kroužky, sport…), ostatně to můžete vidět i na Instagramu, každý den mají teplé jídlo a pohádku na dobrou noc," vynášel až do nebes Vondráčkovou Zonyga.

Reklama

Další články

Načítám