Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době je Míša Nosková (41) v jednom kole. Známá zrzka zpívá, hraje, věnuje se produkční činnosti a ještě učí muzikálové herectví. Zpěvačka se měla zúčastnit otevření restaurace v pražském Karlíně. Na akci byla nucena dorazit ještě před samotným otevřením, neboť musela odjet za povinnostmi mimo Prahu.

„Jsem moc ráda, že jsem tady alespoň na skok, že jsem to stihla, protože jsem to slíbila. Udělala jsem si s barmanským mistrem Honzou koktejl, vyzkoušela jsem si to a potěšilo mě, že to nejen skvěle vypadalo, ale i chutnalo. Teď musím pádit, protože mě úplně děsí zacpaná dálnice D1. V Jihlavě učím na Ambroziádě, tak snad to stihnu,“ svěřila se nám se svými obavami Nosková, kterou na akci vystřídal frontman kapely Botox Honza Kopečný, herečka Ivana Jirešová, herečka Kateřina Sedláková s nyní již manželem Petrem Pechou, či Varhan Orchestrovič Bauer.

Bylo vidět, že Nosková měla ten den skutečně naspěch. Nestihla se před akcí ani nalíčit. Nedostatek si zřejmě ani neuvědomila a dobrovolně zapózovala našemu fotografovi zcela bez líčidel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám