Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve dvacetiletá Klára Vavrušková z Kostelce nad Orlicí se stala absolutní vítězkou finále České Miss a Miss Universe Slovenské republiky a získala titul Česko-Slovenská Miss 2019. Tou byla před 26 lety naposledy Silvia Lakatošová.

"Nečekala jsem to. Absolutní vítězka je pro mě veliké překvapení," řekla Super.cz Klára, která poletí Českou republiku reprezentovat na světovou soutěž Miss Earth.

"Sázela jsem na vtip, na úsměv, energii, na to asi nejvíce. Byla jsem svá," říká o sobě nová královna krásy, která ze všech finalistek nejvíce zapracovala na své postavě.

"Změna to byla veliká. Nikdy jsem nebyla tlustá, ale nevypadalo to tak jako nyní. Makala jsem, snažila jsem se, chtěla jsem to. Jsem ráda, že se to podařilo. Ještě v červnu jsem měla šedesát kilo, zhubla jsem za něco málo přes měsíc pět kilo. Jsem na váze a postavě, která se mi líbí. Chtěla bych to udržet," prozradila Klára.

Pánové, zatím máte smůlu. Půvabná vítězka soutěže krásy je zadaná. Jejím partnerem je hokejista Vlastimil Šeda. Missí nemoci se nebojí.

"My to s přítelem myslím zvládneme a bude to, jak to bylo a je," dodala Vavrušková, která díky vítězství získala kontrakt za 100 000 eur, v přepočtu přes 2,5 miliónu korun, byt v Praze, osobní automobil na jeden rok a další hodnotné ceny.

Líbí se vám nová Česko-Slovenská Miss?
Ano, je moc krásná
39 %
Ne, nelíbí se mi
61 %
Celkem hlasovalo 1650 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám