Hlavní obsah
Článek

Když jsme psali o singlu a videoklipu Matyáše Hložka (30), podezřívali jsme ho, že jako partnerku pro natáčení si vybral influencerku Anetu Chovanovou, na Instagramu působící jako A.N.D.U.L.A., kvůli statisícovému množství jejích fanoušků. Díky tomu měl za první tři dny klip k písni Sám sebe přes padesát tisíc zhlédnutí.

Vymluvil nám to nejen on, ale i Aneta. Matyáš oslovoval známé krásky, mj. například missku Veroniku Chmelířovou (37), žádná ale neměla čas a přes kamarádku se mu ozvala sama Aneta, že pokud nevadí, že už není holka, ale máma, ráda by si v klipu zahrála.

S dvojicí jsme se potkali na finále Muže roku, kde byla Aneta poprvé. "Mě totiž nikdo předtím nepozval, takže jsem se vnutila. Jako všude. I do toho klipu. To je taková moje docela dobrá vlastnost. A musím říct, že klobouk dolů před herečkami, protože ztvárnit emoce před kamerou je dost náročné. Ještě bych se ráda vnutila do nějakého duetu, ale to uvidíme časem," smála se Aneta.

"Ale klip byl výbornej, byl tam skvělý tým, počasí i nálada. Matyáš je super kluk, strašně se to povedlo a výsledek na to, že nejsem herečka, je docela uspokojivý," dodala.

Anetě to mimochodem v bílém overalu od sourozeneckého dua Poner, v němž na společenskou událost vyrazila, velmi slušelo a šest měsíců po porodu syna Patrika má zpět skvělou figuru. "Úplně ideální to ještě není, musím shodit čtyři kila," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám