Hlavní obsah
Článek

Česko i Slovensko mají nové královny krásy. Českou Miss 2019 se v noci z neděle na pondělí stala Barbora Hodačová, Miss Universe Slovenské republiky Laura Longauerová. Obě krásky poletí reprezentovat na světovou soutěž Miss Universe a odnášejí si hodnotné ceny.

A která z dvanácti dívek je podle diváků tou úplně nejkrásnější? Absolutní vítězkou, novou Česko-Slovenskou Miss, se stala mladičká Klára Vavrušková, která si odnesla i titul Česká Miss Earth. Kromě titulů získala také sto tisíc euro, byt v Praze, osobní automobil na jeden rok, dovolenou a mnoho dalších cen.

Byla nejmladší finalistkou a podařilo se jí porazit i zkušenější krásky. V modelingu není nováčkem, za sebou má několik přehlídek. Ale pozor! Klára žádného sportovce hledat nemusí, chodí s hokejistou Vlastimilem Šedou.

Nová Česká Miss, čtyřiadvacetiletá Barbora Hodačová, byla naopak nejstarší finalistkou soutěže. A již brzy z ní bude vystudovaná advokátka. Pánové mají ovšem smůlu, Bára je také zadaná, chodí s automobilovým závodníkem Richardem Chladem.

Laura Longauerová byla slovenskou favoritkou od první chvíle. I díky jejím zkušenostem z ní sršelo sebevědomí. Má za sebou několik soutěží krásy, už v roce 2014 se stala Miss Slovensko, bojovala na světové soutěži Miss World, a letos v lednu zabodovala na Filipínách v soutěži Miss Intercontinental. Stala se nejkrásnější Evropankou a skončila na neuvěřitelném třetím místě.

Slavného sportovce ani ona hledat nemusí. Už tři měsíce je zamilovaná do fotbalisty Dávida Hancka, který kope za italskou Fiorentinu a momentálně působí na hostování v pražské Spartě.

Reklama

Další články

Načítám