Hlavní obsah
Článek

Hromadná nehoda se dnes dopoledne stala na dálnici D4. Bourala tři auta, dvě osobní a jedna dodávka, sedm lidí bylo zraněno. "Sedm lidí bylo zraněno, z toho jedna žena těžce," uvedl server Novinky.cz.

Záchranná služba poslala k nehodě kromě sanitek a lékaře také vrtulník. „Jedna žena byla vážně zraněna a po intenzivní lékařské péči byla vrtulníkem převezena do nemocnice v Praze. Čtyři lidé byli středně těžce zranění a po ošetření byli převezeni do nemocnic v Motole a Vinohradech,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Právě dodávka podle informací Super.cz patřila kapele Mirai, nejúspěšnější skupině posledního ročníku ankety popularity Český slavík. "Jednalo se o vozidlo, kterým jel doprovodný tým. Kluci z kapely jsou v pořádku," ujistil nás za management skupiny Jiří Kouba.

Zraněná je podle něj road manažerka kapely. "Má něco s nohou, všichni jsou v nemocnici, podrobnosti ještě nevíme," dodal Kouba. Záchranáři manažerku údajně museli z auta vystříhávat. K nehodě se v našem videu vyjádřil i lídr kapely Mirai Navrátil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám