Hlavní obsah
Článek

Kdo si v neděli 20. listopadu naladil britskou televizi Channel 4 a sledoval talk show Alana Carra známou jako Chatty Man, pak se mohl přesvědčit o tom, že je Lady GaGa (38) nejen dobrou zpěvačkou, ale také obstojnou kuchařkou. Připravila tam milánské kuře a divákům svěřila, že vaří hodně, ráda a dobře.

GaGa upíjela irskou whiskey a mezitím smíchala mouku se strouhankou a obalila v tom kousky kuřete, které předtím naklepala velkou pánví. „Hodlám to kuře naklepat. V italských domácnostech obvykle nemají tyto paličky na maso, tak používají prostě pánev,“ tvrdila GaGa v pořadu.

Alanu Carrovi pak také svěřila, že vaří velmi ráda, kdykoli na to má čas. Když zrovna nezpívá, nekoncertuje či nenahrává, je doma s rodinou a vaří svému otci.

„Pocházím z italské rodiny, tak vařím docela hodně a jsem docela dobrou kuchařkou. Mou oblíbenou činností, kdy nejsem na cestách, je vaření doma pro mého otce. Můj otec prodělal před lety operaci srdce. V naší rodině se tak stalo výjimečnou věcí, když můžeme vařit pro mého otce. Takže mu vařím, kdykoli jsem doma. Umím toho připravit docela dost z italské kuchyně,“ dodala GaGa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám