Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v pátek před půlnocí stal šestadvacetiletý Vojta Urban novým Mužem roku, bylo to pro mnohé překvapením. V soutěži na sobě ale tvrdě zamakal. A díky tomu, že má firmu, která se věnuje zdravému životnímu stylu, nebyl na to sám. Pomohl mu celý jeho tým.

"Vítězství jsem nečekal, ale upřímně musím říct, že když jsem prošel castingem, tak jsem si řekl, že ambice by měla být ta nejvyšší. Nicméně v průběhu mi ta soutěž dala tolik, a natolik mě změnila, že jsem se spokojil být jen jejím účastníkem," řekl nám těsně po vyhlášení výsledků.

A co mu tedy účast v soutěži dala? "Jedna věc je poznat ještě víc své tělo, nějak ho zevnitř uzdravit, aby i z vnějšku dobře vypadalo. Hodně jsem ale musel pracovat i se svojí hlavou, protože hodně těch disciplín pro mě bylo fakt nových. Nebyl jsem typ, který by vyhledával pozornost a promenády v plavkách. Musel jsem zamakat na tom, abych se v tom aspoň trošku cítil," svěřil Vojta, který posbíral něco málo z modelingových zkušeností až během příprav na Muže roku.

Na téměř vše, co musel zvládnout, byl teoreticky připraven. "Jsem odborník na životní styl obecně, mám tým odborníků na výživu, regeneraci i psychiku a já jsem takový pilíř, který vše zaštiťuje a spojuje. Takže všechno jsem věděl, ale bylo potřeba to prakticky aplikovat na sebe. Takže si mě ten můj skvělý tým odborníků vzal do parády a po všech stránkách mě dal do kupy. Bylo to tedy hlavně o vůli a o mně, ale rádců, kteří přispěli k tomu úspěchu, bylo takových pět nebo šest," přiznal výhodu oproti ostatním soutěžícím.

"Vzhledem k tomu, že jsem neměl modelingové zkušenosti to byla zase taková nefér výhoda v jiné oblasti," připustil nezadaný 193 cm vysoký kudrnatý blonďák, který má přes hrudník 110 cm, v pase 90 cm a nohu velikosti 47 a půl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám