Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby se chtěl vymlouvat a viděli jste ho v cukrárně objednávat jeho oblíbené dorty nebo zmrzlinové poháry, ukažte mu tohle video. Z ředitele soutěže Muž roku Davida Novotného jsme totiž na finálovém večeru jubilejního 20. ročníku soutěže vymámili slib, že zhubne!

Je pravda, že jsme ho zastihli hodně emocionálně zranitelného. Jen pár desítek minut před naším rozhovorem, kdy nám sdělil, jak spokojený s letošními výsledky je, byl totiž dojatý k slzám. Známé tváře, které soutěži roky fandí, i jeho spolupracovníci a kamarádi mu totiž připravili překvapení. Přímo na jevišti náchodského divadla se promítalo video s písní pro Davida, kde se jich desítky vystřídali jako zpěváci a moderátoři. "Dojalo mě to tak, že jsem doopravdy brečel," svěřil.

Součástí překvapení i byl i dort s portréty všech předchozích vítězů. Nebyl ale moc velký a byli jsme přesvědčení, že by ho David zvládl sníst na posezení sám. Má totiž velkou slabost pro sladkosti a na jeho figuře je to vidět. "Slibuju, že do příštího roku aspoň pět kilo zhubnu, nevadilo by mi, kdyby šlo dolů i sedm," dal si předsevzetí přímo před naší kamerou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám