Hlavní obsah
Článek

I když den, kdy sopranistka Patricia Janečková (13) dostane novotou vonící občanský průkaz, bude ještě hodně dlouho v nedohlednu, přesto už je vidět, že vítězka novácké soutěže Talentmania dostala kromě roztomilosti do vínku opravdovou krásu. Vypadá mile, skromně, oduševněle, její oči a výraz dojmou každého. A až přijde čas, bude z ní jistě jedna z nejhezčích českých celebrit. Podívejte se do fotogalerie a přesvědčte se, že krásně vypadá už teď!

Před rokem Patricia ohromila národ svým andělským zjevem a zpěvem, který dojal snad i všechny na hřbitově. Není divu, že se slečna narozená v Německu a žijící v Ostravě stala absolutní vítězkou show. A od té doby sbírá jednu pochvalu za druhou.

Nejinak tomu bylo i na křtu jejího debutového alba. "Její zpěv byl pro mě a pro mou ženu pohlazením. Všechno je dnes uspěchané a ona je takový balzám na duši," vysekl poklonu krásné dívce kmotr Karel Gott. "Až za pár let bude pravidelně vystupovat, já budu na jevišti vzhledem ke svému věku již za čarodějnici, a Patricia za princeznu. Vždyť ona princeznou vlastně je a její hlas, to je něco nádherného," nechala se slyšet zase druhá kmotra Eva Urbanová. Ta s Gottem a Janečkovou album pokřtili lístky bílých růží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám