Hlavní obsah
Článek

Jubilejní 20. ročník soutěže Muž roku zná své vítěze. Titul pro rok 2019 si z Náchoda, kde se galavečer tradičně konal, odváží Vojtěch Urban. Na druhém místě skončil Jan Solfronk, třetí byl Immanuel Adenubi.

„Od začátku letošního roku jsem single, během soutěže jsem holku nehledal, nebyl na to ani čas. Ale ničemu se nebráním a přiznám se, že se mi víc líbí brunetky. Těším se, že budu reprezentovat Česko na světové soutěži, myslím si, že jsem se připravoval svědomitě. Soutěž mi hodně dala,“ řekl bezprostředně po zisku titulu mužské krásy.

„Pracuju v oblasti zdravé výživy a životního stylu, a díky soutěži jsem to začal i sám používat v praxi. Jediné, co pro mě bylo novinkou, byla chůze na mole, protože modelingové zkušenosti nemám,“ dodal Vojtěch, který byl se svými 193 cm jedním z nejvyšších soutěžících.

Porota vybírala z celkem dvanácti finalistů, kteří se představili v úvodní taneční choreografii, módní přehlídce obleků i spodního prádla, kde předvedli postavy, a ve volné disciplíně a při rozhovoru s celebritami zase museli prokázat nápad, duchaplnost, vtip a řečnické schopnosti.

Mikrofonu se za pultíkem jako vždy ujali Klára Doležalová a Karel Voříšek.

Šerpu vítězi předal úřadující Mr. International Trinh Van Bao a loňský vítěz Jiří Kmoníček, který uspěl nejen na domácí půdě, ale i ve světě. V mezinárodní soutěži Mr. International skončil na 4. místě a zároveň i jako nejkrásnější Evropan. I přes výrazné úspěchy se ale v modelingu příliš nerealizuje, nejlépe je mu doma v rodinné nástrojářské firmě.

Líbí se vám nový Muž roku?
Ano
14,5 %
Ne
85,5 %
Celkem hlasovalo 510 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám