Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sir Rod Stewart (74) byl vždy magnetem pro ženy. Jako úspěšný britský hudebník, prožívající nejslavnější éru v sedmdesátých letech, ani není divu. Fotkou na sociální síti připomněl všechny své zásadní partnerky.

Nešlo přitom o soubor fotek, ale o jediný snímek, na kterém pózuje se čtyřmi z pěti matek svých dětí. Ty mu porodily celkem sedm, respektive osm potomků. Vznikl na party ke 40. narozeninám dcery Kimberly.

Stewart s (zleva) Alanou Stewart, Penny Lancaster, Kelly Emberg a Rachel Hunter. Emberg snímek okomentovala slovy „Slučák matek“

Tu má se svou první ženou Alanou Stewart, stejně jako 38letého syna Seana. S někdejší přítelkyní Kelly Emberg má dceru Ruby (32), s druhou manželkou Rachel Hunter má Stewart dceru Renee (27) a syna Liama (24) a s nynější manželkou Penny Lancaster zplodil syny Alastaira (12) a Aidena (8).

V jednom z mnoha rozhovorů, které (nejen) rockový zpěvák za svou kariéru poskytl, mimo jiné uvedl, proč má se svými ex tak dobré vztahy: „Všechny bydlí do tří minut ode mě, a máme spolu děti. Budou v mém životě do konce dnů,“ řekl.

Na snímku ovšem chybí zpěvákova mladická láska Susannah, s níž má dceru Sarah (56). Ta byla dána k adopci a do 18 let netušila, kdo je jejím biologickým otcem. „Skutečností je, že má dceru, jejíž život na velmi dlouhou dobu zpackal. A ten můj taky,“ řekla Susannah v roce 2013.

S dcerou se Stewart opravdu roky nevídal, společnou řeč a cestu našli, jak píše britský The Sun, v roce 2007, když zemřela adoptivní matka Sarah. „Dřív jsem to brala jako Susannah, plná rozhořčení, ale pak mi došlo, že zaseknout se v minulosti ničemu nepomůže,“ uvedla nejstarší dcera slavného britského zpěváka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám