Hlavní obsah
Článek

Kim Basinger (57) se podobně jako řada jejích hereckých kolegyň nemíní smířit s následky přibývajícího věku, a proto se rozhodla vyplnit vrásky botoxem. Přestože za pár dní bude její tvář sice bez mimiky, ale opět hladká a mladistvá, krátce po zákroku reaguje obličej většinou tak, že pořádně napuchne. A právě takovou ji v pátek zastihli paparazzi v ulicích Beverly Hills.

Herečka, vědoma si svého odulého obličeje, se jej snažila zakrývat do volného béžového ponča, které měla na sobě, ale bez úspěchu. Při pohledu na její vyhlazenou, ale zároveň opuchlou tvář především v oblasti očí, bylo zřejmé, že podstoupila poměrně radikální kosmetický zákrok. Pravděpodobně se tak jednalo o botoxové výplně.

Její tvář se přitom ještě před pár dny zdála být zcela normální a herečce by její věk blížící se šedesátce rozhodně nikdo nehádal i bez botoxu. Basinger však chce nejspíš vypadat ve svém novém filmu po boku Mickeyho Rourka bezchybně. S Rourkem herečka natáčí po 25 letech od veleúspěšného snímku Devět a půl týdne.

Reklama

Další články

Načítám