Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe ji hlavně na běžkách a s puškou na zádech, Gabriela Koukalová (34) ale není tancem nepolíbená. Před lety stejně jako někteří její kolegové ze StarDance chodila do tanečních, kde se učila ty nejzákladnější kroky. Bohužel tomu ale tehdy moc nedala, z lekcí ji totiž vyhodili.

„Já jsem byla v tanečních párkrát, bohužel pak mě nepustili dovnitř, protože jsem měla nevhodný oděv,“ svěřila se Super.cz sportovkyně a odhalila svůj prohřešek. „Měla jsem éru, že jsem ráda nosila vysoké kanady a různé punkové věci, a to úplně nebylo vhodné k tomu tanci. Dnes už to s odstupem úplně chápu,“ prozradila s úsměvem Koukalová.

Mít na sobě podobný úbor se jí ale už asi nepoštěstí. Od podzimu ji budeme vídat v krásných šatech a v botách na podpatku. Na nich začala bývalá biatlonistka trénovat tak usilovně, že začala mít zdravotní komplikace.

„Ze začátku jsme byli hodně pilní a snažili jsme se trénovat až 6 dní v týdnu, a to šest až osm hodin. Je pravda, že jak to je pro nás úplně nový pohyb, tak je náročný ten začátek nepřestřelit,“ řekla Gabriela, která tak musela zvolnit. „Začala jsem pak mít problémy s achilovkami a lýtky, takže jsme si dali trošičku větší pauzy a teď bych řekla, že už je to zase v pořádku a těším se na další pokračování,“ prozradila Koukalová, která podle svého tanečníka Martina Prágra nebude mít problém se standardním tancem, jen se ještě musí naučit větší ladnosti.

„Ve standardu má výhodu, že má zpevněný vršek, takže v rámu se mi dobře drží. Trochu problém bude asi s ladnými pohyby v rukou, ale Gábina je živel, takže latinu bude mít v kyčlích dobře rozhýbanou,“ svěřil tanečník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám