Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme informovali, v rámci finále soutěže Muž roku přiletěl do Česka největší krasavec světa, tedy podle výsledků soutěže Mr. International. Program do pátečního finále má Trinh Van Bao nabitý a pochvaluje si i to, jak je o něj díky řediteli české soutěže krásy Davidovi Novotnému postaráno.

Jako první navštívil zkrášlovací studio, kde absolvoval kosmetiku a také si nechal upravit účes. „Kvůli práci nemám moc času se starat o vlastní pleť a vlasy. Nemám ani dostatek času na spánek, a to všechno se na mně podepisuje. Po dlouhém a komplikovaném letu z Vietnamu do Česka nejsem zrovna v nejlepší kondici a jsem rád, že si mě vzal někdo do parády,“ svěřil vděčně.

A právě na kosmetice vyšlo najevo, že není tak úplně dokonalým dílem přírody. Má za sebou plastiku očních víček, aby neměl tak šikmé oči. "Chtěl jsem je mít větší, výraznější. Pro moji práci je to tak lepší," prozradil vietnamský model, než vyrazil na další místo v pořadí, kde na něj čekala pro změnu masáž a fitko, aby se po dlouhém letu rozhýbal.

Reklama

Další články

Načítám