Hlavní obsah
Famous
Článek

Catherine, vévodkyně z Cambridge, se snaží chovat neformálně a vypadat jako obyčejná britská žena. Jenže neocení to malí Britové, kteří v ní chtějí vidět skutečnou princeznu. Manželka budoucího britského krále Viléma (Williama) se podle nich chová jako obyčejná holka z lidu. Kate Middleton, jak zní její jméno za svobodna, ale obyčejnou holkou z lidu je.

Jenže to dětem na prvním stupni základní školy asi nikdo nevysvětlí. Je manželkou prince Williama (41)– vévody z Cambridge – a měla by se podle nich chovat jako skutečná princezna. Hlavně nosit princezniny šaty.

Kate se potkala s dětmi při prohlídce charitativní organizace The Art Room, již podporuje a která pracuje terapeuticky s hyperaktivními a dysfunkčními dětmi.

Naprosto formálně oblečená Kate přijela do Základní školy Roberta Blaira a mnoho dětí zklamala tím, že měla svetr a džíny.

„Ředitel pan Miller a jeho zástupce pan Murphy řekli dětem, že k nim do školy přijede opravdová princezna. Byly tak nadšené a všechny čekaly na parkovišti, aby ji viděly. Když přijela z návštěvy The Art Room, pózovala fotografům a mávala dětem. Ale mnohé malé děti byly zmatené. Říkaly, že nevypadá jako princezna, že nemá hezké šaty a nevěřily, že je to ta princezna ze svatby, kterou viděly v televizi,“ píše britský list Mail on Sunday.

Charitativní organizace The Art Room pracuje s hyperaktivními dětmi ve věku pět až šestnáct let, které mají potíže s učením. Pomáhá jim zvyšovat sebevědomí, vlastní hodnotu a nezávislost prostřednictvím umění.

Reklama

Další články

Načítám