Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zrak považujeme za jeden z našich nejdůležitějších smyslů, až 80 % všech informací a vjemů vnímáme očima. Právě dobrý zrak nám dává ten nejdůležitější obrázek o všem kolem nás. Věnujme proto našemu zraku dostatečnou pozornost a pravidelnou péči.

Pozorujete v poslední době zhoršené vidění?

Foto: Optika Bory
Více

Foto: Optika Bory

Komerční sdělení

Pozorujete v poslední době zhoršené vidění? Při čtení už jsou Vaše ruce „krátké“, zvětšení textu na mobilu je na maximu, nebo dokonce raději knížku odložíte nebo vypnete počítač v polovině rozdělané práce? Občas přehlédnete známou tvář na ulici nebo omezujete řízení auta za šera? Nebo Vám brýle na nose nevyhovují, tlačí vás, padají z nosu, sami sobě se nelíbíte, zkrátka nějak to není ono? Nenechte se omezovat v běžných denních činnostech či zálibách, a už vůbec si nenechte kazit náladu nošením nepohodlných brýlí. Brýle nejsou jen „nutné zlo“ či „zdravotnická pomůcka pro lepší vidění“. Naopak, brýle jsou radost. Mohou být veselé, barevné s neotřelými barevnými či materiálovými kombinacemi a designem, zvolte brýle jako krásný a originální módní doplněk, či dokonce jako okouzlující šperk.

Nebo nechcete, aby byly tolik nápadné, a raději preferujete obroučku jemnou a nenápadnou?

Foto: Optika Bory
Více

Foto: Optika Bory

Komerční sdělení

Právě individuální přístup by měl být součástí volby té správné obroučky pro Vás. Je nezbytné dbát na Vaši představu a respektovat Vaše požadavky. Brát v úvahu Vaši osobitost, a zároveň volit dle aktuálních trendů a najít tak co nejvhodnější kompromis. Zjistili jste, že vás brýle ruší a v některých situacích omezují? V tomto případě jsou ideálním řešením kontaktní čočky. Nechte si odborně poradit se správnou volbou těch nejvhodnějších pro Vaše potřeby, s jejich správným používáním a péčí.

Zažijte nadstandardní péči a měření zraku

Foto: Optika Bory
Více

Foto: Optika Bory

Komerční sdělení

Tu správnou obroučku jste vybrali a teď „co do ní“, jaké jsou ty správné dioptrie? Měření zraku a jeho pravidelná kontrola by měla být součástí výběru Vašich nových brýlí. Zakrytí jednoho oka, potom druhého a čtení opakujících se písmen? Anebo vyzkoušet něco jiného, slyšeli jste někdy o moderní metodě 3D měření zraku? Proč právě 3D? Je to tak přeci i v běžném životě, vše kolem nás není jen dvojrozměrné, ale vnímáme vše prostorově, svět kolem nás je tak říkajíc ve 3D. A právě takové vnímání simuluje moderní metoda měření zraku. Po celou dobu měření se díváte oběma očima zároveň, jako v běžném životě, proto jsou výsledné hodnoty ještě přesnější a především zhotovená korekce je komfortnější a rychleji si na ni zvyknete.

Kam pro vaše nové brýle a kde zažít 3D měření zraku?

Foto: Optika Bory
Více

Foto: Optika Bory

Komerční sdělení

Vyberte si nové brýle, zažijte moderní 3D měření zraku či aplikaci kontaktních čoček v příjemném prostředí s péčí odborného personálu vzdělaného v oboru oční optiky a optometrie. Bez problému zaparkujte, využijte plně bezbariérový přístup, uplatněte benefit poukázky či karty. A děti vezměte s sebou, zabaví se v dětském koutku. To vše Vám nabízí oční Optika Bory, která se nachází v Plzni na Borech. Brýle jsou radost, přesvědčte se o tom i vy v Optice Bory!

Další články

Načítám