Hlavní obsah
Článek

Parkourista Tomáš Zonyga, se kterým nyní Lucie Vondráčková (44) tráví každou volnou chvíli, promluvil o tom, jak se herečka a zpěvačka stará o děti. A zatímco její stále ještě manžel Tomáš Plekanec (41) zpěvaččin vztah k vaření kritizoval, Zonyga na ni pěje samé ódy.

"Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno," nechala se loni slyšet advokátka Plekance Lenka Radoňová.

Zonyga naopak Vondráčkovou vychvaluje do nebes. "Lucie je dobrá matka dvou kluků, které vychovává hezky a jak nejlíp dovede. Oba mluví plynule česky, anglicky, francouzsky a učí se španělštinu. Matyáš dělal gymnastiku a parkour. Lůca klukům neustále vymýšlí program (jumppark, IQ park, labyrint, kroužky, sport…), ostatně to můžete vidět i na Instagramu, každý den mají teplé jídlo a pohádku na dobrou noc," říká Zonyga.

"A při tom všem je na děti sama. Jediné, co ještě nestihla, je naučit je bruslit. S tím jí asi pomůžu já, ona sama moc bruslit neumí. Je to "poleno"," dodal se smíchem. "Vím to, protože jsem u všeho byl," dal jasně najevno, jak moc času se svou velkou kamarádkou momentálně tráví.

Reklama

Další články

Načítám