Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při minulém rozhovoru nám ukázal břicho, teď už i celé tělo. Zpěvák Marian Vojtko (51) šel do sebe kvůli nové roli v muzikálu Čarodějka, který se od 14. září bude uvádět v divadle Goja Music Hall. Maká na figuře, splaskl, zmenšuje se mu břicho a rostou mu svaly. Bude z něj čaroděj jako víno!

Mariana jsme přišli zkontrolovat do jeho fitka, kde cvičí pod dohledem trenérky a užívá si tam i ve vodním světě.

"Chodím dvakrát týdně, ale možná by to chtělo ještě přidat. Zrovna je období, kdy jsem hodně zvaný na vinařské akce, a ve víně je sice pravda, ale také hodně cukru," připustil zpěvák, který se ve fitku potkává i se svým kamarádem Vaškem Noidem Bártou (43).

"Ale jeho tréninky jsou úplně jiné než moje. Ty bych nedal. Snad ho jednou doženu nebo o prsa předběhnu," smál se Vojtko, který nechce jen zhubnout, ale také pořádně zpevnit tělo.

"Mám rád i relax poté, když se vyřádím, ve vodě v bazénu. Jen na společné sauny jsem si ještě nezvykl. Nevypadám na to, ale docela se stydím," svěřil Marian, který se snaží zdravě jíst, jak nám předvedl na grilovačce u sebe doma, kam nás také pozval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám