Hlavní obsah
Článek

Kamarád Lucie Vondráčkové (44), parkourista Tomáš Zonyga, o kterém se mluví jako o zpěvaččině novém partnerovi, poslední dny plní stránky médií.

Na internetové servery a do deníků totiž kdosi poslal paparazzi fotografie z Kanady. Kdo za tím stojí? Zonyga, který o svém vztahu k Vondráčkové vydal rozsáhlé prohlášení, si myslí, že náhodný kolemjdoucí a čtenář to není.

"Pro pár lidí je asi nepochopitelné, že člověk své soukromí chce sdílet, až on sám uzná za vhodné, a tak jsou schopní zajít až tak daleko, že sledují celý den jeho dům a pořízené fotografie doplní o komentář: čtenářka zaslala fotografie," napsal Zonyga.

"Lokalita domu je v milionářské čtvrti v Montrealu a jen málo lidí ví, kde Lucie bydlí. Opravdu si máme myslet, že existuje zarytá čtenářka českého deníku v Kanadě, která si zrovna dřepne přesně před správným domem a bude čekat celý den?" divil se Zonyga.

Lucie Vondráčková ukázala místa, kde bydlela v Kanadě.

Vondráčková ale na svém Facebooku v minulosti zveřejňovala videa z ulice, kde v Montrealu bydlela a popisovala místa, která měla nejraději. Ukazovala při tom i na barák, kde žila. Všímavý čtenář tak bejvák při troše štěstí identifikovat mohl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám