Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to nejen sexy fešák s pekáčem buchet na břiše. Partner blogerky Nely Slovákové (34), hokejista Lukáš Kozák, je zřejmě jeden z mála hokejistů, který vystudoval vysokou školu. A magisterský titul mu nestačil.

"Je to vtipné. Když řeknu někde, že se jdu učit, tak si lidé často myslí, že si dodělávám jako hokejista střední školu," směje se Lukáš, kterého v době našeho rozhovoru čekal doktorát. Ten právě dnes zvládnul a před jménem tak bude hrdě nosit titul PhDr., tedy doktor filozofie.

"Magistra jsem dělal z ekonomie a managementu. Doktorát jsem právě dnes získal z veřejné správy a politiky," dodal Kozák.

Jiného hokejistu s doktorandským titulem snad ani neznáme. "V NHL jsem nebyl, ale v Evropě jsem asi jediný. To asi ano," usmívá se.

"Až se toho trošku děsím. Je chytrej. Baví mě debaty, máme si co říct, neřešíme, kam půjdeme v pátek na večírek, máme zajímavější témata," dodala Slováková, která jen pár dní před partnerovým doktorátem vyrazila s partnerem do wellness hotelu v Rakousku společně s aktuálními vítězkami soutěže krásy Look Bella. Nela pro nadcházející ročník připravuje plavky pro finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám