Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem zasáhla fanoušky Oldřicha Kaisera (68) nepříjemná zpráva. Herec a bavič prodělal infarkt a musel podstoupit okamžitou operaci srdce. Zrušil také veškerá vystoupení v domovském Divadle Kalich a přislíbil, že se do divadla vrátí opět v září.

A jak je vidno, svůj slib dodrží. Oldřich byl jen několik dní po chirurgickém zákroku zpět doma u své partnerky Dáši Vokaté a po klidovém režimu se mu začalo opět dařit. Spolu se svou přítelkyní, s níž vystupuje v uskupení Oldáš, už také vyrazili do společnosti.

Dáša Vokatá totiž na jejich společné sociální síti zveřejnila snímek, kde spolu dvojice tančí na zábavě.

Vedle toho také poděkovala fanouškům, kteří je podporují v hitparádě Česká dvanáctka. „Hurá, díky vám se pořád držíme v hitparádě,“ svěřila Dáša, která po uveřejnění snímku Kaisera po operaci vyprosila od fanoušků tolik hlasů, že dokonce jeden týden hitparádu vedli.

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá - Adieu. Píseň uspěla i v hitparádě.

Herec už si po zdravotních komplikacích také mohl dovolit cestu za hranice. Spolu se skladatelem a někdejším kandidátem na prezidenta Vladimírem Franzem odjel na summit do Vídně.

Odtud se Kaiser také pochlubil společnými snímky. Nutno říct, že herci se očividně daří skvěle a neopouští ho ani dobrá nálada. Divadelní fanoušci se na něj tedy co nevidět mohou těšit i na divadelních prknech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám