Hlavní obsah
Článek

Pamela Anderson (56) a červené plavky k sobě pořád patří, přestože seriál, který jak herečku, tak dnes už ikonický kousek proslavil, se datuje do roku 1989 (Anderson se v Pobřežní hlídce začala objevovat o tři léta později). Herečka nyní přiznala, že službu jí jednodílné plavky udělaly nejen v profesním životě, ale dopustit na ně dodnes nedá ani v tom soukromém.

Pam uvedla, že v nich své partnery ráda překvapuje. „Nejdřív v nich hupsnu do sprchy a pak skočím na ně (na muže), a je jedno, kde v domě jsou, aby byli také mokří,“ svěřila pikantnost ze svého soukromí v rozhovoru pro The New York Times.

Není divu, vykrojené červené plavky jsou sexy napříč lety i měnícími se módními trendy. Tvůrcům prý přitom vůbec nešlo o to, aby plavčice byly prvoplánově přitažlivé. „Šlo o funkčnost a zdůraznění atletických postav. To byl případ i slavného slow motion běžeckého záběru,“ řekl scenárista Michael Berk.

Pamela si ale s funkčním kouskem poradila, jejím tipem byla malá velikost. „Lidé mi občas přinesou plavky k podpisu a jsou fakt velké, tak říkám: ‚Moje byly maličké. Ale natáhly se a tělo pěkně obeply‘,“ radí herečka a aktivistka, o níž bylo v poslední době slyšet především ve spojitosti se dvěma muži.

Tím prvním byl její nyní již expřítel Adil Rami, kterého kvůli nevěrám nazvala „ulhaným monstrem“, druhým pak Pamelin přítel Julian Assange, zakladatel serveru WikiLeaks, jehož Spojené státy americké v dubnu obvinily z průniku do počítačů amerického ministerstva obrany. Později přibyla obvinění z dalších téměř dvou desítek trestných činů, podle nichž Assange ohrozil národní bezpečnost USA. 11. dubna byl v Londýně, v budově ekvádorského velvyslanectví, zatčen britskou policií. Anderson jej otevřeně podporuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám