Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hostem slavnostního vyhlášení soutěže Muž roku bývá pravidelně i některý z vítězů světových soutěží krásy. Letos jím je Mr. International, pětadvacetiletý osobní trenér z Ho Či Minova města Trinh Van Bao. I na naše poměry je opravdu fešák a navíc pořádný habán. Měří 183 centimetrů.

"Průměrná výška mužů ve Vietnamu je v současné době okolo 175 centimetrů a ve své branži, v modelingu, se potkávám i s mnohem vyššími muži, než jsem já. Například kolega, který pojede Vietnam reprezentovat na soutěž Mr. Global do Thajska, měří 188 centimetrů," překvapil nás Trinh, jemuž v Česku tlumočí finalista loňského ročníku, český Vietnamec Cao Thanh Tung.

"Vím, že i on pojede do Thajska na Mr Global, takže u nás doma vtipkujeme, že letos tam bude mít Vietnam hned dva soutěžící, i když jeden je z Česka," smál se pohledný Mr. International.

Návštěva České republiky je pro něj první zahraniční cestou mimo Asii. Kromě rodné země byl zatím jenom v Koreji. S angličtinou se pořád trochu pere, o to raději byl, že tady potkal Tunga.

"V programu to sice nemám, ale byl bych rád, aby mi ukázal něco z české vietnamské komunity, slyšel jsem, že je tady opravdu velká. Ale těším se i na vaše památky. A samozřejmě jsem zvědavý i na finále soutěže Muž roku v Náchodě, kam mě ředitel soutěže David Novotný pozval i do poroty," dodal Trinh. Po českých holkách ale prý koukat nebude. Je totiž zadaný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám