Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víc než dvacet let od dotočení posledního dílu populárního seriálu Doktorka Quinnová se herci Jane Seymour (73) a Joe Lando (57) sešli v Malibu. Herečka o tom své fanoušky zpravila na sociální síti.

Nebyla příliš sdílná ohledně okolností, které kolegy daly znovu dohromady, jen stručně připsala: „Léta se Sullym“. Jelikož jsou od dob slavného seriálu dobrými přáteli a vídají se poměrně pravidelně, šlo možná o soukromou přátelskou návštěvu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Summers with Sully!

Příspěvek sdílený Jane Seymour (@janeseymour), Srp 19, 2019 v 12:05 PDT

Mezi fanoušky to opět vzbudilo velký ohlas, ostatně pár, jenž se na obrazovkách objevoval mezi lety 1993 a 1998 a poté v reprízách, se jim tak líbil, že doufali, že se Seymour a Lando dají dohromady i ve skutečnosti. Vášeň ale zůstala jen na plátně, na rozdíl od přátelství, které překročilo hranice scénáře.

Lando je už od roku 1997 ženatý s Kirsten Barlow, s níž má syny Jacka (21), Christiana (18) a Williama (12) a šestnáctiletou dceru Kate.

Seymour má také čtyři děti a k tomu čtyři manželství (a čtyři rozvody) za sebou. Byla ženou Michaela Attenborougha, Geoffreyho Planera, Davida Flynna a Jamese Keache. S Flynnem má dceru Katherine (37) a syna Seana (34), s Keachem třiadvacetiletá dvojčata Kristophera a Johna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám