Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) se s parkouristou Tomášem Zonygou stále snaží všechny přesvědčit, že jsou jen známí, kteří spolu v Kanadě natáčí film.

Spekulace o jejich milostném poměru berou s humorem. Všímavý čtenář poslal Super.cz fotky, které zachycují fešného sportovce, jak po boku Vondráčkové vychází z domu, kde donedávna Vondráčková žila a natáčela u něj například videa, jak se syny dovádí na koloběžkách.

Lucie Vondráčková na koloběžce

„Lucie Vondráčková s tím novým pánem opravdu v Montrealu nebydlí každý jinde. Přicházejí a vracejí se spolu do stejného domu. Nevím, proč mlží, vždyť s manželem už dlouho není. Proč by nemohla někoho mít?“ divil se čtenář. Vondráčková reagovala po svém.

Na sociální síti zveřejnila fotky prázdného bejváku. Chtěla tím zjevně naznačit, že v montrealském baráku už nebydlí.

V tom případě jí možná „známý z letiště“ pomáhal se stěhováním. Dále už se Vondráčková s fanoušky dělila o snímky z výletů do přírody. A jak reagoval Zonyga? Na Instagramu vytvořil koláže, kde si ze zachycených snímků utahoval s tím, že se jedná o konspirační teorie.

Nadále Vondráčkovou aspoň navenek považuje za „kámoše, ne žrádlo“, jak se nedávno vyjádřil. Zpěvačka se už nějaký ten pátek rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem (41). A rozvodová bitva bude zjevně ještě hodně ostrá.

Reklama

Další články

Načítám