Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s Natálií Grossovou (21) a Sárou Milfajtovou bude bílou čarodějkou Glindou v připravovaném velkolepém muzikálu Čarodějka také blondýnka Nikola Ďuricová. Ta patří k představitelkám hlavních rolí, které čeká příští rok svatba.

Při kostýmové zkoušce jsme s ní tedy v divadle GoJa Music Hall probrali nejen krásné šaty, které bude nosit v představení, ale i to, jak si představuje svoje svatební.

Přítel, muzikálový zpěvák Lukáš Kofroň, Nikolu požádal o ruku loni v prosinci přímo na jevišti, když hrála Popelku. Do roka a do dne ale svatbu nestihnou, přípravy se odložily právě kvůli roli v Čarodějce.

Pár ji plánuje na příští léto, až budou divadelní prázdniny. "Nevím, jestli v tu dobu nebudu třeba zkoušet nějakou další roli, ale dál už svatbu odkládat nechci," řekla nám Nikola.

S tou jsme si povídali, když oblékla jedny z nejkrásnějších šatů, které bude v Čarodějce mít, velkou zlatou plesovou róbu. Na takové modely byla zvyklá už z Popelky. A podobnou představu má i o svých svatebních.

"Vždycky jsem chtěla být na svatbě jako princezna, takže velkou sukni určitě mít budu. Možná jen méně zdobenou. Šaty si chci navrhnout sama, tak postupně sbírám inspiraci," svěřila Super.cz.

O sbírání inspirace bylo ostatně i její léto. To se ovšem nejednalo o přípravy svatby, ale ty muzikálové. Spolu s kolegyní Natálií Grossovou vyrazily na londýnské představení Čarodějky, v originále Wicked.

"Jsem ráda, že jsem to viděla, protože jsem se na tu svoji Glindu koukla trošku z jiného úhlu. Moc mi to v inspiraci pomohlo a jsem moc ráda, že jsem to ještě před premiérou stihla," uzavřela Nikola, kterou budeme na prknech divadla GoJa Music Hall vídat od 14. září, kdy se koná slavnostní premiéra.

Reklama

Další články

Načítám