Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociální síti snad nenajdete známou a úspěšnou ženu bez fotek v plavkách. V bikinách se dnes fotí modelky, zpěvačky, sportovkyně, ale i herečky. Sexy snímky v modelu, který zakrývá jen to nejnutnější nyní zveřejnila i Denisa Pfauserová.

Půvabná herečka, která se proslavila zejména rolí v pohádce Řachanda, má nejen krásný úsměv. Pyšnit se může i štíhlou figurou, kterou si udržuje pravidelným cvičením jógy. A jak sama nyní přiznala, před lety dokonce koketovala s modelingem.

„Svou kariéru modelky jsem započala, když mi bylo deset a každý pátek odpoledne chodila do Školy malých manekýnek, a pověsila na hřebík, když jsem si v patnácti připustila, že víc než svých 162cm mít prostě nikdy nebudu,“ napsala si herečka k fotce v bikinách, kterou zaujala své fanoušky na Instagramu.

V sexy póze totiž vypadá jako opravdová profesionálka, která se nakrucuje před objektivy fotoaparátů snad denně. „Ale aspoň jsem se na stará modelkovská kolena naučila od svých úspěšnějších kolegyň jednu věc. Břicho při focení vleže vypadá nejlíp, když si na něj takhle zpola lehnete,“ dodala s humorem Denisa.

Reklama

Další články

Načítám