Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S bývalým fotbalovým reprezentantem Martinem Jiránkem se Kristýna Černá prý rozešla z toho důvodu, jelikož více času věnoval videohrám, než jí samotné.

Neuspokojená blondýnka si ale nemůže stěžovat na nezájem ze strany mužů. Nedávno byla oslovena hned celou partičkou mladých mužů, konkrétně dostala nabídku od skupiny Pekař, aby si zahrála v jejich klipu.

„Měla jsem možnost si zahrát ve videoklipu české skupiny Pekař. Hrála jsem sice slepou, ale vše jsem moc dobře viděla,“ směje se modelka, podle které byli hudebníci úžasní a celé natáčení si všichni moc užili. „Myslím, že se to vážně povedlo,” říká.

Kristýna se ale nespoléhá pouze na svou hezkou tvářičku a sexy křivky. Snaží se prosadit i jako moderátorka.

Začala natáčet propagační spoty, fotit reklamní fotky a moderovat na televizní stanici. „Po odchodu od Martina jsem se rozhodla, že se budu věnovat jen sama sobě a budu chvíli bez chlapa. Proto jsem začala moderovat, daří se mi získávat nabídky na focení, prošla jsem několika castingy, tak doufám, že vše dobře dopadne,“ doufá Kristýna Černá.

Reklama

Další články

Načítám