Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jevišti hraje s manželkou Nikol Kouklovou, hru režíruje jeho otec. Karel Heřmánek mladší si od rodiny neodpočine ani v práci. A to navíc Divadlo Bez zábradlí, kde zkouší novou komedii Hra, která se zvrtla, pomáhá vést i jeho maminka Hana Heřmánková (61). Jak to mladý muž snáší?

"S rodiči už nebydlím, tak jsem rád, že se s nimi vídám aspoň profesně v divadle. S tátou už jsme tady dělali i představení Jistě, pane premiére. Ještě hraju i s manželkou, takže se to sešlo hezky dohromady, je to taková rodinná sešlost," míní Karel.

"Problém je jenom v tom, že když zkoušky skončí a jdeme domů, kde bychom měli odpočívat, tak nám to furt šrotuje v hlavě a je těžké se z toho dostat pryč. V tomhle smyslu je to na škodu," upřesnil Heřmánek mladší, který naposledy v domovském divadle exceloval v dramatu Po konci světa.  o se bude uvádět i tuto sezónu a chystají se i zájezdy.

Když si Karel může vybrat, těžší témata má o trochu raději než divácky vděčné komedie, ale je rád za každou příležitost.

A těšit se na něj budeme moct i na televizní obrazovce. "Pro Českou televizi točím několikadílný film o Boženě Němcové. Na podzim začínáme pro stejnou televizi natáčet detektivku, kde budu mít hodně dramatickou roli. A pak mám takové dvou a třídenní štěky v zahraničních seriálech, které se u nás natáčejí," vypočítal.

Reklama

Další články

Načítám