Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Paul Walker (†40), který v roce 2013 tragicky zahynul při dopravní nehodě, po sobě nechal jednoho potomka. Dnes dvacetiletá Meadow svého otce připomněla příspěvkem na sociální síti.

Na Instagramu Meadow není ve sdílení fotek příliš aktivní, přestože ji sleduje 1,6 milionu lidí. Z těch pár, co zveřejnila, je ale čtvrtina věnovaná jejímu otci. K tomu poslednímu napsala prosté: „Myslíme na tebe“. Jde o fotku Walkera, který se koupe v moři s prasetem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

thinking of you xx

Příspěvek sdílený Meadow Walker (@meadowwalker), Srp 17, 2019 v 9:59 PDT

Vzbudila ohlas. Hercovi přátelé v komentářích připomínají Walkera jako milovníka zvířat a přírody a v neposlední řadě jako dobrého člověka, fanoušci nezapomínají na svůj idol.

Meadow Walker

Zobrazit příspěvek na Instagramu

need more Area 51 content

Příspěvek sdílený Meadow Walker (@meadowwalker), Čec 20, 2019 v 9:08 PDT

Herec by letos v polovině září oslavil 46. narozeniny. Jeho život vyhasl cestou z charitativní akce (pořádané jeho nadací na podporu lidí zasažených tajfunem Yolanda), v listopadu 2013 v Kalifornii, po nárazu vozu Porsche Carrera GT řízeného hercovým přítelem Rogerem Rodasem do lampy a stromů. Oba muži v autě, které se po nárazu vznítilo, zemřeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám