Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léčba Hany Krampolové (†59) v Bohnicích se zatím nevyvíjí tak, jak by si její nejbližší přáli. Manželka Jiřího Krampola (85) byla do oddělení zaměřeného na léčbu závislostí převezena po pobytu v sanatoriu v Červeném Dvoře.

V jižních Čechách se dala dohromady po fyzické stránce a v pražské psychiatrické nemocnici má být uzdravená i její duše.

Jediné, co zatím křehkou blondýnku zajímá, jsou cigarety. „Neřekne mi ani ahoj, ale hned chce jít kouřit,“ posteskl si v rozhovoru pro Blesk herec.

Právě závislost na nikotinu způsobila u ostře sledované pacientky nechutenství a odstartovala řadu zdravotním problémů se zažíváním.

Lékaři nezakázali Krampolové cigarety plošně, neboť by u ní mohlo dojít k traumatu, dostává je od sestřiček ale v minimálních dvouhodinových intervalech. Pravdou ale je, že po dobu pauzy paní Hanka nemyslí na nic jiného, než kdy si znovu zapálí.

Zatímco se Krampolová léčí v Bohnicích, její manžel Jiří se snaží vyrážet mezi lidi, aby si udržel zdravou mysl. Naposledy se objevil na tradičním Memoriálu Strýčka Jedličky, který se konal již pojedenadvacáté.

„Víte, já musím chodit mezi lidi. I proto jsem tady. Nejen kvůli tenisu, hlavně proto, že tu potkám přátele. Být sám mezi čtyřmi stěnami, je na palici a zbláznil bych se,” svěřil se Krampol.

„Hanička je v dobrých rukou v nemocnici, je stabilizovaná a spokojená. Kdy se mi vrátí, to ale nevím. Doktoři dělají svou práci a viditelně dobře, takže to chce ještě čas, aby se uzdravila úplně,“ prozradil Krampol, kterému pomáhá i to, že má dost práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám