Hlavní obsah
Článek

Návrat do školy je důležitý a stejně tak se připravit v dobré společnosti. Umíte si představit, že s vámi půjdou oblíbení hrdinové ze Star Wars, Fornite nebo Rick and Morty? Představujeme aktovky s vašimi oblíbenými videohrami, penály s Disney princeznami, sešity na zapisování všech kouzel, které jste se naučili v Bradavicích, a všechny další školní pomůcky, po kterých jste vždycky toužili.

Školní aktovky pro každý věk

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Návrat do školy může být náročný, protože...protože milujeme prázdniny! Když si ale pořídíte některou z našich vtipných aktovek, budete se do školy těšit a navíc se blýsknete před spolužáky. U nás najdete nejrůznější design, pro studenty a žáky každého věku. Prohlédněte si batůžky pro batolata a malé děti, aktovky s kolečky i bez nich, a spoustu dalších možností pro kluky i holky. Víme, že učebnice a pomůcky mohou vážit pěkných pár kilo, a vaši oblíbení hrdinové ze Star Wars, Ledového království, Mickey Mouse nebo Minecraftu vám ve škole pomohou. Připravte se na porci zábavy!

Velký výber penálů

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Až budete se spolužáky spolupracovat na projektu, pochlubíte se svým novým penálem...však my víme! Takže, co takhle pro letošní rok zvolit zbrusu nový design? Máme Star Wars, Disney princezny i penály se superhrdiny, kteří vám propůjčí superschopnosti, díky nimž dosáhnete nejlepších známek! Musíte se jen rozhodnout, jestli chcete raději kulatý penál, nebo penál se třemi oddíly. Jste připraveni na obdivné pohledy?

Vtipné sáčky na svačinu

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Pořád si do školy nosíte svačinu v nudných papírových sáčcích? To je přece taková nuda! Máme velký výběr izolovaných sáčků na svačinu, které nejen uchovají vaši svačinu čerstvou, ale také mají nádherný design, který vás okouzlí! Kdo vám bude hlídat svačinu, the Avengers nebo Spiderman?

Nádherné sešity a bloky

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Letos je nám jasné, že budete mít hodně věcí kzapisování. Co ovšem nevíme je, zda budete naše sešity používat na zapisování matematických vzorečků nebo vtipných vět svých spolužáků. Co si letošní školní rok vyberete? Fatnastický sešit s Mickey Mousem, nejoblíbenější postavičkou od Disneyho, nebo sešit inspirovaný Hrou o Trůny, nejpopulárnějšího seriálu letošního roku? Nabízíme linkované i nelinkované sešity...jednoduše si vyberte ten pravý pro vás!

Toaletní taštičky do školy

Foto: Funidelia.cz
Více

Foto: Funidelia.cz

Komerční sdělení

Všichni víme, že po tělocviku ve škole se hodí mít toaletní taštičku s hřebenem, ručníkem a trochou voňavky. Věděli jste ale, že si můžete takovou taštičku pořídit i s motivem oblíbených hrdinů? Ukažte se ve třídě po tělocviku s pomocí taštičky s Trolly, Ledovým královstvím nebo Toy Story. Budete za hvězdu!

Další články

Načítám