Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Renáta Prokopová se nejvíce proslavila a zapsala do povědomí diváků před 14 lety rolí Marie Boháčkové v seriálu Rodinná pouta.

Potom se načas ze světa šoubyznysu stáhla a věnovala se výchově svých synů, a když dostala před rokem nabídku ze seriálu Modrý kód, ani chvíli neváhala a s radostí ji přijala. Od té doby patří neodmyslitelně do týmu rubavského urgentu jako sestřička Šárka.

Renáta je mimo jiné známá krátce střiženými vlasy, které snad nikdy před kamerou neměla delší než lehce k ramenům. „Vlastně nevím, jestli to je výhoda. Jsem jiná než většina hereček, alespoň typově, což vyhovuje mně,“ sdělila nám Renáta, které nikdy před kamerou nezkoušeli ani paruku.

„Tak paruku na mně nezkoušeli, jen příčes do Bohémy, ale nakonec jsem si nechala vlasy dorůst, aby mi je pak oholili do hola,“ dozvěděli jsme se od herečky, která moc dobře ví, že nejvíc si ji lidé spojují s jejím sestřihem.

„Jsem ta, kterou odněkud znají, ale nemůžou si vzpomenout odkud,“ sdělila nám Renáta, která kdyby nešla na DAMU, tak by skončila nejspíš v kanceláři.

„Původně jsem chtěla studovat farmacii, ale nakonec jsem dělala Obchodní akademii, ale to nebyla cesta pro mě, tak jsem šla na DAMU,“ dodala závěrem herečka s optimismem sobě vlastním.

Reklama

Další články

Načítám